2010. október 13., szerda

A játék végeredménye - the ticket goes to...

Vége lett Egerben a szüretnek, így hát az Egri programok is lezárja a játékot. Bár a két események nagyon szoros kapcsolata nincs egymással, csak valahogyan fel kell vezetni a sorsolást. :)
Szóval volt egy játékunk, melyen kettő belépőt lehetett nyerni a csütörtöki monodrámára, a Vágyaink ritmusára
A beküldési határidő, vagyis a szerda este 7 óra 10 perc elmúlt nemrég, a játéknak vége, így nézzünk meg egy-két statisztikát.

Nagyon sokan elolvasták a feltételeket, viszont ennél sokkal kevesebben játszottak. Pedig tudvalevő, hogy nálunk nagyon nagy esély van a nyerésre. :) Ez most sincsen másképpen, hiszen összesen nyolcan küldtek megfejtést nekünk, melyek mindegyike - tételes ellenőrzés után - helyesnek bizonyult. 
A sorsolás a szokásokhoz hűen megy. Ahogyan ez a bejegyzés is, úgy a sorsolás is élőben folyik, és izgulok is rendesen. A sorsolást szokás szerint a random.org szponzorálja. Az 1-es szám az első beküldőt, a nyolcas szám az utolsó beküldőt jelenti. Ahanyadik számot a gép kidobja, ahanyadik játékos nyer. 
Beírtam.... Generálom a számot....

Ééééés a  nyerteeeees: az 1-es, vagyis Krisztina, Te nyertél :) Gratulálok! Jó szórakozást!

A többiek pedig ne csüggedjenek, holnap újra játszunk, hiszen felajánlottak kétszer két jegyet a Kowalsky meg  a Vega és a Paddy and the Rats koncertekre.

Köszönöm, köszönjük a játékot! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése